Kyokushin-Kai

Kyokushin és el nom que li va donar a l'estil que va fundar el mestre Masutatsu Oyama.

 

Kyokushin dóna màxima importància al combat real, els campionats es realitzen a ple contacte, sense proteccions. Estant permès el KO per familiaritzar els seus practicants amb la realitat de la lluita. Per poder aconseguir-ho, els entrenaments son molt durs i portant a la superació dels seus practicants dia rere dia. Entrenant sota l’esperit del “OSU”.

 

És per això que el Kyokushin rep al món sencer el sobrenom de "The Strongest Karate" (el Karate mes fort), per la seva guanyada reputació. Fent de Kyokushin l'estil respectat que és a tot el món.

 

"Kyoku" significa "el més alt" o “ultima” - "Shin" significa "la veritat, la realitat" i "Kai"-Associar-Podríem traduir Kyokushin com la "Escola de la mes alta veritat".

 

Com qualsevol altre art marcial, el Kyokushinkai també compta amb una sèrie de símbols que l'identifica. Principalment hi ha dos:

 

Sosai Masutatsu Oyama - Founder Kyokushinkai

1923 - 1994

 

 

 

 

Ideograma de Kyokushinkai (Kanji)

 

El Ideograma del Karate Kyokushinkai és un símbol que ha d'estar brodat obligatòriament en el vestit de Karate o Karate-gi. Aquest és una forma d'escriure el nom de l'art marcial en un tipus d'escriptura japonesa molt antiga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emblema i símbol de Kyokushinkai (Kanku)

 

Potser el més conegut i emblemàtic. Es deriva d'una Kata que porta el seu mateix nom. Les mans s'eleven amb els palmells cap a fora ajuntant els dits índex i polze per mirar a través d'elles el cel i d'aquesta manera es forma el símbol. La part superior que formen les puntes dels dits índexs representen els cims més alts i les seccions més amples (les nines) impliquen poder. El centre representa profunditat i el cercle que envolta a l'emblema continuïtat i acció circular.

Influencies del Kyokushin-kai

Associació Kyokushinkai Andorra